Live From The Field

Hej Allihopa !
Javäl, nu börjar vi rör oss mot friare, friskare tider. Restriktionerna för Covid 19 har lättnat och i fick fira midsommar utan att undvika varandra alldeles för mycket. De senaste par åren har varit tuffa för alla, speciellt för människor och firmor som arbetar med kroppsterapi eller kroppsnära tjänster. Jag börjar få besök av gamla vänner och patienter igen, en del av vilka har hållit sig borta för säkerhets skull och allmänhetens trivsel.
Jag har under årets gång , utvecklat och anpassat mycket av min stil av kiropraktik så att det inte längre är bara av den ”knak och brak ”varianten och nu har jag sett båda fördelen och nackdelen med denna strategi. Fördelen är att jag kan behandla människor med kronisk smärta från reumatiska sjukdomar såsom fibromyalgi, Ehler Danloss syndrom eller förslitningsskador eller ni i era bästa år som kan ha hunnit få en eller en annan förslitningsskada eller systemiska besvär såsom diabetes typ 2 , högre blodtryck eller allmänt rörelsesvårigheter. Det har varit en fördel för båda jag och er, innan 2020 .
Under de senaste 2 åren ,däremot , har jag insett att mycket av min expertis varit otillgänglig eftersom just den typen av patient som jag har precis nämnt , tillhör oftare än genomsnitt en eller flera riskgrupper och har precis därför behövt undvika allt annat än de mest nödvändiga kontakt med andra människor. De som har haft en högre BMI, diabetes typ 2, högre blodtryck , eller uppnått en ålder över 65 har fått råd att hålla distans och med allt rättvisa.
Men , nu har vi lärt oss mycket mer om hur vi kan hantera sådana risker och vaccinen är tillgänglig till alla som behöver den, och nu börjar kliniken få nya liv och rörelse igen. Jag kan bara tacka och ta emot. Det är underbart att känna sig som en del av hälsovård igen och hjälpa folk återupptäcka deras hälsa och frihet på nytt. Välkomna !

*HälsningarDavid Davies*

*Ekeby Kiropraktik*
*tel nr 070 37 24 815*
*www.ekebykiropraktik.se <www.ekebykiropraktik.se>* *e-mail info@ekebykiropraktik.se <info@ekebykiropraktik.se>*

  • Inlägget publicerat:29 augusti, 2022