Hur mår ni ?

God fortsättningar ! Jag har varit lite dålig med att önska alla God jul och Gott nytt år men lovar att förbättra mig i” fortsättningen” ha ha ! Jag hoppas alla har haft en god jul i alla fall. Jag tog ledig så mycket som det gick, gjorde bara 2 behandlingar på Juldagen. Det var inte under normala öppettider men det visade sig vara lättare och smidigare för alla inblandade. Akutfall följer inte kalendern direkt heller så alla blev glada och nöjda. Jag åker bort över Nyårsafton och träffar min gamla kursare i Nyköping där vi kan byta kiropraktiska behandlingar, justera låsningar båda gamla och nya och jämföra metoder och de senaste nyheterna. Det är ju viktigt att uppdatera sig och mycket av förbättringarna i mina behandlingsmetoder över årets gång har sin ursprung i praktiska möten och feedback från klasskamrater och andra kollegor. Man är aldrig för gammal för att lära sig något nytt och kanske det viktigaste jag har lärt mig sedan jag blev legitimerad kiropraktor i 2007 var att det finns inget som går upp mot att LYSSNA noga och ordentligt på vad ni patienter har att berätta . Man kan skapa en mycket bättre diagnos och behandlingsplan om man kan ta in den informationen som ni alla är experter på..nämligen, hur ni mår . Så, hör av dig nu eller i 2023 och tala om för mig..Hur mår ni?

*HälsningarDavid Davies*

*Ekeby Kiropraktik*
*tel nr 070 37 24 815*
*www.ekebykiropraktik.se <www.ekebykiropraktik.se>* *e-mail info@ekebykiropraktik.se <info@ekebykiropraktik.se>*

  • Inlägget publicerat:27 december, 2022