Hur kan du veta om en behandling hos Ekeby Kiropraktik är lämplig för på din nacke/ nacksmärta?

Som jag har tidigare nämnt, måste varje behandling vara anpassat och baserat på individens egna behov och förutsättningar. Jag tar gärna emot ditt telefonsamtal och du har frågor och svarar till allt jag kan innan vi träffas. Symtom som smärtans lokalisation i nacken, intensiteten, varaktighet och vilka läge och aktiviteter påverkar kan ibland diskuteras över luren men en säkrare och mer definitivt svar måste ofta komma från en gedigen undersökning som inkluderar visuella iakttagelser, ortopediska och neurologiska tester som kan bara göras på plats. Jag har fått samtal från människor som hade ramlat i badkaret och hade skadat ryggen som jag omedelbart remitterade till akuten till exempel. Jag har också vände patienter till läkaren när det var klart från första stunden att de behövde deras hjälp hellre än min. Men i de flesta fall har jag kunnat hjälpa till , antingen vid egna åtgärder eller i samarbete med konventionella sjukvård. Jag solar bort och skicka vidare dig om du behöver en annan kompetens än min, hellre än ta chanser med din välbefinnande och säkerhet för en korttids vinst. Jag utöver “komplementär medicin”,mer ofta än “alternativ medicin” .

  • Inlägget publicerat:24 oktober, 2022