[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Betalning

Vilka betalningsalternativ erbjuds på mottagningen?

Du kan betala kontant och med följande kort: VISA, MasterCard och Diners Club. Det är även möjligt att använda Friskvårdskuponger, Friskvårdscheckar och Wellnet som betalning för alla friskvårdande tjänster.

Bokning

Hur bokar jag tid?

Det snabbaste alternativet är att boka din egen tid online. Klicka här

Hur bokar jag av eller bokar om min tid?

När du bokat en tid får du bekräftelse via e-post och SMS. Där finns även en avbokningskod angiven som du använder för att boka av/boka om din tid på egen hand online. Du kan även meddela din avbokning via telefon, SMS eller e-post. Kontaktuppgifter finner du här.

Bokningsregler

Vad gäller om jag måste boka av eller boka om min tid?

Senast 24 timmar innan din bokade tid måste du boka av eller boka om din tid, annars blir du debiterad gällande behandlingspris.

Vad händer om jag bokar av försent eller uteblir från en bokad behandling?

Du blir debiterad aktuellt behandlingspris. Här är det finstilta vid uteblivet besök. LÄS HÄR

Friskvård

Tar du emot Friskvårdskuponger?

Ja absolut! Du kan använda Friskvårdskuponger, Friskvårdscheckar och Wellnet.

Vad räknas som Friskvård?

Hos Ekeby Kiropraktik gäller följande som avdragsgill friskvård enligt Skatteverkets regler:
Massagebehandlingar (klassisk massage, hot stone och aromamassage). På bokningssidan online är alla godkända tjänster markerade med ”RÄKNAS SOM FRISKVÅRD” för att underlätta ditt val av behandling.

Jag behöver kvitto för att få friskvårdsbidraget från jobbet. Kan du hjälpa mig med det?

Självklart. Du får alltid ett noga specificerat kvitto där det tydligt framgår vem som mottagit den friskvårdande tjänsten och vilken typ av friskvårdstjänst du tagit del av. Vissa företag har krav på vissa uppgifter på kvittot för att det ska godkännas, exempelvis referens på företag, avdelning, personnummer eller någon annat. Meddela dina önskemål så anpassas detta efter dina behov.

Massage

Jag är förkyld, kan jag gå på massage?

Nej, det är inte lämpligt att få behandling när man är förkyld. Det är inte ovanligt att en begynnande förkylning bryter ut kraftigt efter en massagebehandling och att du får en feberreaktion närmsta dygnet efter en massage. Dessutom finns risk att du smittar både massören och andra klienter när du är förkyld. Avvakta istället med din behandling tills du är frisk igen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]